State Agrarian University of Moldova

1933 - 2023

«Da nobis recta sapere»

Invitație de participare la Conferința Internațională cu genericul „Inteligența Artificială, Inovațiile și Proprietatea Intelectuală"

17.11.2021

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) organizează o Conferință Internațională cu genericul „Inteligenta Artificială, Inovațiile și Proprietatea Intelectuală", care va avea loc în data de 17 noiembrie 2021, între orele 13.00 și 17.00 (UTC+2) CHISINAU.
Evenimentul este realizat cu suportul Proiectului DTP „Promovarea inovațiilor în Regiunea Dunării prin cunoștințe de inginerie și managementul drepturilor de proprietate intelectuală (IP) - KnowING IPR", în cooperare cu Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale, Oficiul European de Brevete și Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală și se încadrează în programul de activități organizate în contextul Expoziției Internaționale Specializate „INFOINVENT-2021".
Programul conferinței  este axat pe rolul și impactul inteligenței artificiale (IA) asupra procesului de inovare și a sistemului de PI, și va scoate în evidență potențialul IA pentru îmbunătățirea serviciilor de PI și creșterea calității datelor (programul evenimentului se anexează).
Limbile de lucru ale conferinței sunt engleza și româna, cu traducere simultană între cele două limbi.
Evenimentul este deschis tuturor persoanelor interesate. Doritorii de a participa la eveniment sunt invitați să se înregistreze la următoarea adresă

Agrobiznes
rinasimtex
edrone
rural
eu_flag_tempus
Centre de reusite universitaire
logo_AUF_RVB
agrilida
logoev
sufor
Euraxess
Case-In
TecTNet_logou
teachme
fktbum
elevate-logo
AG-Lab
ReSTART
logo_smart
erasmus+
Centrul_Euros
Casee
Ceepus
Logo MHELM
Compass
uniclad
euagro
RO-MD
cedr
Crosscomp
Connect
proAnim
COVIMO
SKiM