"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Întrunirea reprezentanților UNIDO în Moldova cu Universitatea Agrară de Stat din Moldova

 

În data de 24.06.2020  a avut loc ședința în format  on-line,  desfășurată la propunerea  Organizației pentru Dezvoltare Industrială a Națiunilor Unite, UNIDO. Ședința a fost solicitată de UNIDO cu scopul efectuării unui studiu privind ecosistemul inovațional  în Moldova cu intenția  înțelegerii mai aprofundată  a modului  de funcționare a clusterelor de cercetare şi dezvoltare,  în particular transformarea inovațiilor în proiecte cu  valoare adăugată  pentru  societate.

 Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost reprezentată de  Domnul Ilie CERCEL, prorector pentru activitate științifică şi inovare, Doamna Elena SCRIPNIC, prorector pentru Relații Internaționale, Doamna Larisa CAISÎN, Dr. hab., prof.univ., Doamna Aurelia LITVIN, Dr. hab., prof.univ. și Doamna Valentina ANDRIUCĂ, Dr., conf.univ. 

În cadrul  ședinței s-a discutat despre situația şi specificul procesului de cercetare desfășurat la UASM, proiectele naționale şi internaționale implementate  şi impactul  lor asupra dezvoltării ecosistemului inovațional, inclusiv au fost  purtate discuții referitoare la  problemele cu  care  se confruntă comunitatea academică  în  realizarea cercetărilor în domeniul agroindustrial.

La finele ședinței Universitatea Agrară de  Stat din Moldova a venit cu  unele propuneri cu privire la  dezvoltarea posibilităţilor de cercetare şi inovare, precum şi fortificarea legăturii dintre mediul academic şi cel de afaceri.

 


ordinul-republicii
In October, 2013,
State Agrarian University of Moldova was conferred the highest state distinction 
"The Order of the Republic".

 

Double Degree

dubla diploma

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 State Agrarian University of Moldova
All Rights Reserved.

Designed by Nicolae Daraduda