State Agrarian University of Moldova

1933 - 2023

«Da nobis recta sapere»

Vivat! Crescat! Floreat! Alma Mater!

25.06.2022

Cu aceste cuvinte de felicitare, după șase ani de studii, vineri , 24 iunie 2022, în incinta Teatrului "Ginta Latina"   a demarat festivitatea de înmânare a diplomelor   celor 54 absolvenți ai Facultății de Medicină Veterinară a Universității Agrare de Stat din Moldova. Evenimentul este la cea de-a 42 promoție în 47 ani de activitate a facultății.

Alături de absolvenții Universității Agrare de Stat din Moldova, au trăit emoția și marea bucurie Rectorul universității, dna dr., conferențiar universitar Veronica Prisăcaru, decanul facultății, dl dr., conferențiar universitar Mihai Popovici, cadrele didactice, rudele și prietenii veniți din toate colțurile lumii. Tinerii absolvenți, 37 cetățeni ai Republicii Moldova, 16 cetățeni ai Statului Israel și un cetățean din Ucraina,  cu mândrie și-au luat diplomele de absolvire pășind cu încredere pe tărâmul profesional.

La eveniment au fost înmânate diplome cadrelor didactice, drept recunoștință pentru munca depusă în acești șase ani.

 

Absolvenții au rămas satisfăcuți de atitudinea profesorilor și a colegilor, de calitatea studiilor și de nivelul la care acestea se realizează.

DA NOBIS RECTA SAPERE!

Agrobiznes
rinasimtex
edrone
rural
eu_flag_tempus
Centre de reusite universitaire
logo_AUF_RVB
agrilida
logoev
sufor
Euraxess
Case-In
TecTNet_logou
teachme
fktbum
elevate-logo
AG-Lab
ReSTART
logo_smart
erasmus+
Centrul_Euros
Casee
Ceepus
Logo MHELM
Compass
uniclad
euagro
RO-MD
cedr
Crosscomp
Connect
proAnim
COVIMO
SKiM