"Da nobis recta sapere"

Site Statistics

  • Current Active Users20
  • Active Guests20
  • Active Registered0
  • Unique Visits Today790
  • Unique Visits Yesterday515
  • Visits This Week2561
  • Visits Previous Week2661

Double Degree

dubla diploma

SAUM Publications

sa

 


 

uasm


edrone


 

rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

logo smart


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 RO MD

Hot-Line

Error:
  • [sigplus] Critical error: Insufficient file system permissions to create the folder root/cache/sigplus.

Şedință online organizată de Consiliul Rectorilor CSI

[sigplus] Critical error: Insufficient file system permissions to create the folder root/cache/sigplus.

 

În data de 18 Iunie, 2020 , Universitatea Națională Agrară din Kazahstan, a organizat o ședință online cu participarea reprezentanților din diferite universități agricole din  CSI.

Scopul ședinței a fost axat pe discutarea activității de cercetare în universitățile agricole, accesul deschis la infrastructura de cercetare a universităților partenere, participarea la programe și proiecte comune cu organizații financiare internaționale, etc.

Astăzi, potențialul științific al universităților este în creștere, domeniile inovatoare se dezvoltă rapid și devin o forță puternică care conduce economia. Provocările recente au format o nouă abordare a educației și a științei. A devenit clar că, fără eforturile comune ale oamenilor de știință din diferite țări, este imposibil de rezolvat eficient problemele comune. În același timp, integrarea instituțiilor de învățământ superior, care acordă prioritate cercetării, devine tot mai importantă.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost prezentată la ședință de Dr. hab.. Profesor universitar, Șeful Laboratorului de bioenergetică Marian GRIGORE, facultatea Inginerie agrară şi transport auto. Domnul Marian GRIGORE a prezentat raportul pe tema „Rolul acreditării și certificării unui laborator științific în îmbunătățirea calității lucrărilor de cercetare la  universitate”.

În cadrul întâlnirii online, au fost identificate oportunități de cooperare între universitățile agricole în cercetarea și formarea specialiștilor cu înaltă calificare, integrare internațională în gestionarea terenurilor, cadastru și geodezie, abordări inovatoare pentru transferul tehnologiilor agricole, integrare științifico-educațională industrială, cercetare pentru îmbunătățirea calității cercetării rapoarte scurte și notificări ale părților privind acreditarea și certificarea laboratoarelor, soluții digitale în agricultură.

{gallery}/rel_int/2020/13{/gallery}

 


ordinul-republicii
In October, 2013,
State Agrarian University of Moldova was conferred the highest state distinction 
"The Order of the Republic".

 

engleza

Copyright © 2021 State Agrarian University of Moldova
All Rights Reserved.

Designed by Nicolae Daraduda