"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Universitatea Agrară de Stat din Moldova participant la Conferința Internațională, organizată on-line de Consiliul Rectorilor CSI

 

În data de 30 iunie 2020, Ministerul Agriculturii al Republicii Kazahstan,  Centrul Național Științific și Științific Agrar, Școala Superioară „Afaceri și Drept” de la Universitatea Națională Agrară din Kazahstan, a organizat  o conferință internațională on-line pe tema: „Direcții strategice de dezvoltare socio-economică a sectorului agricol al țărilor CSI”.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost prezentată la această conferință de dr. habilitat, profesor universitar Aurelia LITVIN cu raport pe tema: Managementul sustenabilității horticole în Republica Moldova și dr., con.univ., Ludmila TODOROVA cu tema: Contabilitatea și impozitarea activităților rezidenților parcurilor de tehnologie informațională.

Scopul  conferinței a fost de a asigura securitatea alimentară în țările CSI. Pentru a atinge acest obiectiv, este necesar să  fie discutate problemele, care împiedică dezvoltarea complexului agro-industrial, schimbul de bune practici privind gestionarea eficientă, creșterea competitivității și orientarea către export a sectoarelor agricole, îmbunătățirea strategiei de comercializare a produselor agricole, reglementarea de stat etc.

Cercetătorii din universitățile și organizațiile științifice din Armenia, Belarus, Kirghizstan, Moldova, Rusia, Uzbekistan, Ucraina și Kazahstan au participat în cadrul conferinței online.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda