Universitatea Agrară de Stat din Moldova

1933 - 2022

«Da nobis recta sapere»

Mobilitate Academică Internațională Erasmus+ la UASM

17.11.2021

În perioada 10-17 noiembrie 2021,   reprezentanții  Universității de Științe ale Vieții din Praga, Republica Cehă,  Dl Lukas Pospisil și Dl  Ongrej  Votinsky,  coordonatori de programe și proiecte internaționale s-au aflat în mobilitate academică la Universitatea Agrară de Stat din Moldova. În perioada vizitei  s-au realizat diverse  întruniri de lucru cu scopul organizării celei de a 12 –cea Conferință  Internațională  CASEE (Rețeaua de instituții de învățământ superior (Științe ale Vieții)  din Europa Centrală și de Sud-Est ), care va fi găzduită de Universitatea Agrară de Stat din Moldova în perioada 22-24 iunie, 2022. UASM este membră a rețelei CASEE din anul 2018 (https://www.ica-casee.eu)

În cadrul reuniunii  s-a discutat despre tematica, sesiunile și programul de lucru al Conferinței.

Partenerii au vizitat universitatea, laboratoarele științifice, ferma didactică și Biblioteca Republicană Științifică Agricolă.

În cadrul Departamentului Relații Internaționale  Dl Lukas Pospisil și Dl  Ongrej  Votinsky,    au avut întâlniri  cu studenții,  care au fost acceptați de către Universitatea de Științe ale Vieții din Praga  pentru realizarea mobilității academice din cadrul Programului  Erasmus+ în  semestrul  2 al anului academic 2021-2022. Studenții au fost interesați despre programele oferite de universitatea gazdă și au fost consultați cu referire la modul de realizare  a mobilității academice, inclusiv despre activitățile care urmează să le realizeze în perioada aflării la universitate.

rinasimtex
edrone
rural
eu_flag_tempus
Centre de reusite universitaire
logo_AUF_RVB
agrilida
logoev
sufor
Euraxess
Case-In
TecTNet_logou
teachme
fktbum
elevate-logo
AG-Lab
ReSTART
logo_smart
erasmus+
Centrul_Euros
Casee
Ceepus
Logo MHELM
Compass
uniclad
euagro
RO-MD
cedr
Crosscomp
Connect
proAnim
COVIMO
SKiM