Universitatea Agrară de Stat din Moldova

1933 - 2022

«Da nobis recta sapere»

Se anunță deschiderea noului program internațional de masterat Erasmus: „Tehnologii agricole inteligente” pentru absolvenţii ciclului I

24.12.2021

În luna octombrie 2022, va fi lansat un nou program internațional Erasmus MSc pentru studenți  care își vor face studiile la Ciclul II,  interesați de Tehnologii de Informare și Comunicare(TIC)/IoT pentru aplicații agricole. Program oferit este multidisciplinar  cu o durată de  1 an (Agricultură, Electrică, Electronică, Mecanică, Calcul) și  va fi  predat în întregime în limba engleză, în Grecia sau Ungaria.

Programul de  master este finanțat prin programul Erasmus+, oferind în  total de 40 de burse (care acoperă taxele și costurile de mobilitate) pentru primul an universitar (oct. 2022 - iunie 2023), inclusiv  o practică industrială de o lună în Europa la finalul   perioadei de studiu. Programul este conceput pentru a educa următoarea generație de ingineri, profesioniști în agricultură cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a activa în industria „Agricultură inteligentă”. Diplomă de master multidisciplinară comună este dezvoltată de un consorțiu de șase universități europene de top (Universitatea din Porto, Universitatea Internațională Elenă, Universitatea din Debrecen, Universitatea Pompeu Fabra, Universitatea Catolică a Inimi Sacri, Universitatea de Științe Aplicate Vidzeme și trei IMM-uri: Trova Ltd, ECQA GmbH, Evolutionary Archetypes Consulting SL, un centru de cercetare: Institutul Agronomic Mediteranean din Chania și patru organizații agricole: Ktima Filippou Schoinoplokakis, Agriwatch BV, Agroop Lda, Federația Regională a CUMA de Vest.

Admiterea este deschisă  pentru anul universitar 2022-2023!

Pentru aplicare  deschideți următorul link: https://bit.ly/3enVTdy

 Pentru informații despre oferă Vă rugăm să vizitați site-ul  www.terratechmsc.eu și să împărtășiți informațiile cu colegii dvs. (broșura programului: https://bit.ly/3JfDr5p).

 Pentru mai multe informații puteți contacta: info@terratechmsc.eu

 Pentru suport  și perfectarea actelor Vă puteți adresa la Departamentul Relații Internaționale la  numărul de telefon 022 312292 sau 022 432136 sau la s.sasu@uasm.md și e.scripnic@uasm.md

 

Departamentul Relații internaționale va organiza o sesiune de informare pentru studenții de la anul terminal  de la specialitățile relevante. Îndemnam toți studenții de la anul terminal să participe la acest program.

rinasimtex
edrone
rural
eu_flag_tempus
Centre de reusite universitaire
logo_AUF_RVB
agrilida
logoev
sufor
Euraxess
Case-In
TecTNet_logou
teachme
fktbum
elevate-logo
AG-Lab
ReSTART
logo_smart
erasmus+
Centrul_Euros
Casee
Ceepus
Logo MHELM
Compass
uniclad
euagro
RO-MD
cedr
Crosscomp
Connect
proAnim
COVIMO
SKiM