Universitatea Agrară de Stat din Moldova

1933 - 2022

«Da nobis recta sapere»

STARTUP-URILE DIN INDUSTRIA AGRICOLĂ INVITATE SĂ PARTICIPE LA PRIMUL ACCELERATOR AGTECH

12.01.2022

Faci parte dintr-o echipă care dezvoltă o idee sau un produs inovator și soluționează o provocare din industria agricolă? Atunci ești invitat la primul Accelerator AgTech, parte a Laboratorului de inovații AgTech! Programul este destinat startup-urilor interesate să dezvolte produse și servicii în industria agricolă și alimentară și se va desfășura timp de 12 săptămâni.

CÂND: 17 ianuarie – 30 aprilie 2022

PENTRU CINE?

Echipele formate din dezvoltatori IT, entuziaști și experți în agricultură și marketing, antreprenori etc., care au un produs minim viabil (MVP) și vor să accelereze dezvoltarea acestuia, sunt invitate să se înregistreze până în data de 14 ianuarie 2022, completând formularul:

Echipele participante vor avea acces la o platformă educațională cu materiale video și teste care abordează subiectele principale în dezvoltarea unui startup: module de afaceri, identificarea clienților, analiza pieței și pregătirea pentru susținerea pitch-urilor în fața potențialilor parteneri. De asemenea, participanții vor avea posibilitatea să colaboreze cu 2-3 companii private din industria agricolă și să testeze produsele și serviciile programului prin identificarea potențialilor clienți și a nevoilor reale ale acestora.
DE CE SĂ PARTICIPI?
Echipa ta va beneficia de instruiri și sfaturi de la experți naționali și internaționali și va fi îndrumată de mentori cu experiență în dezvoltarea ideilor de afaceri.

AgTech Accelerator se desfășoară în cadrul Programului „AgTech Innovation Laboratory”, lansat de Technovator în parteneriat cu Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) și Guvernul Suediei în cadrul Proiectului TEKWILL, maib, Organizația Națiunilor Unite pentru Agricultură și Alimentație în Republica Moldova (FAO), Startup Moldova și portalul Agrobiznes.md. Programul vine să susțină accelerarea procesului de digitalizare a agriculturii, prin combinarea instrumentelor digitale în ramura agricolă, pentru creșterea eficienței și sporirea competitivității sectorului.
AFLĂ MAI MULTE DETALII DESPRE AGTECH INNOVATION LAB

[4] - [5] - [6]

rinasimtex
edrone
rural
eu_flag_tempus
Centre de reusite universitaire
logo_AUF_RVB
agrilida
logoev
sufor
Euraxess
Case-In
TecTNet_logou
teachme
fktbum
elevate-logo
AG-Lab
ReSTART
logo_smart
erasmus+
Centrul_Euros
Casee
Ceepus
Logo MHELM
Compass
uniclad
euagro
RO-MD
cedr
Crosscomp
Connect
proAnim
COVIMO
SKiM