"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr

LANSAREA PROIECTULUI CONNECT

 

Universitatea Agrară de Stat din Moldova continuă să dezvolte parteneriatele internaționale, devenind partener al unui nou  proiect Erasmus+ de Consolidare a Capacităților în Învățământul Superior (CBHE) - ”Connecting universities-industry through smart entrepreneurial cooperation and competitive intelligence of students in MD, GE & AM/ CONNECT”, nr de referință 617393-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-JP.

În perioada 02-03.03.2021   în format on-line a demarat ședința de lansare a proiectului  CONNECT.

CONNECT este un proiect coordonat de Universitatea de Stat din Moldova, având ca parteneri alte 4 instituții din Moldova, 4 instituții din Uniunea Europeană și 5 - din Armenia și Georgia.

Proiectul vizează consolidarea relațiilor universitate-industrie bazate pe inteligența abordare antreprenorială (multidimensională) în instituțiile de învățământ superior din  parteneriatul estic (Moldova, Georgia și Armenia)  și îmbunătățirea inteligenței competitive a  studenților și a absolvenților (comportamente, abilități, mentalități) .

Coordonatorii Naționali ai Oficiilor Erasmus+ din Moldova, Georgia și Armenia au subliniat importanța și necesitatea consolidării  relațiilor  universitate-industrie și dezvoltarea relațiilor între mediul academic și mediul de afaceri în țările Parteneriatului Estic.

 

Elena SIMCIUC , coordonatoarea proiectului, le-a mulțumit partenerilor pentru aderare și asumarea obiectivului major al proiectului.

Coordonatorul instituțional UASM, Elena SCRIPNIC împreună cu echipa de implementare a proiectului  la UASM si cu reprezentanți ai tuturor  instituțiilor au participat la ședința de lansare a proiectului.

În cadrul ședinței de lansare a proiectului s-a făcut o prezentare generală  a planului de livrare a pachetelor de lucru în cadrul proiectului, a responsabilităților conducătorilor pachetelor de lucru și ale partenerilor din consorțiu, dar și a acțiunilor ulterioare privind implementarea unei noi abordări non-formale și utilizarea în comun a spațiilor co-creative.

Menționăm că proiectul CONNECT prezintă o continuitate a Proiectului SMART, nr. 585620-EPP-1-2017-1-EL-EPPKA2-CBHE-JP, care deja se implementează la UASM și în cadrul căruia a fost deschis spațiul co-creativ SMART Caffe.

Proiectul CONNECT este implementat cu suportul UE prin intermediul programului Erasmus+.

 

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda