Universitatea Agrară de Stat din Moldova

1933 - 2021

«Da nobis recta sapere»

Colaborarea cu Universitatea de Științe ale Vieții din Praga continuă

08.11.2021

Cu suportul proiectului ,,Suport pentru inovarea didactică, cooperare și dezvoltarea cercetării inter universitare  SAUM și TSU (Moldova)” a fost realizat Simpozion Internațional științifico-practic, dedicat aniversării a 70 de ani de la fondarea Facultății Cadastru şi Drept.

Conductorul proiectului Tatiana Ivanova și membrii echipei de proiect din Republica Cehă au realizat un program de  activități în perioada lunii Octombrie aflându-se  în cadrul  UASM.

Colegii din Universitatea de Științe ale Vieții din Praga Kseniia Paramonova  și  Kryštof Mareš au avut întâlniri în format Online cu studenții și masteranzi universității  pentru informare  și schimb de opinii în contextul  oportunităților de studii și mobilități academice în  Republica Cehă, iar Charles Amarachi Ogbu a împărtășit cadrelor didactice din UASM și UST din experiența folosirii tehnologiilor informaționale la  selectarea  referințelor bibliografice pentru articole științifice.

Cu suportul  financiar din partea Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Cehe vor fi realizate și alte activități, inclusiv, dotarea cu Echipamente tehnice pentru laboratorul GIS amenajat în cadrul Facultății Cadastru şi Drept, UASM.

rinasimtex
edrone
rural
eu_flag_tempus
Centre de reusite universitaire
logo_AUF_RVB
agrilida
logoev
sufor
Euraxess
Case-In
TecTNet_logou
teachme
fktbum
elevate-logo
AG-Lab
ReSTART
logo_smart
erasmus+
Centrul_Euros
Casee
Ceepus
Logo MHELM
Compass
uniclad
euagro
RO-MD
cedr
Crosscomp
Connect
proAnim
COVIMO