Universitatea Agrară de Stat din Moldova

1933 - 2021

«Da nobis recta sapere»

Ofertă de realizare a stagiului de practica pentru studenții UASM

09.11.2021

În data de 09.11.2021  Departamentul Relații Internaționale a organizat o ședință cu studenții interesați de realizarea stagiilor de practică peste hotare. Reprezentatul Companiei STAFFGATE, Finlanda, Sini Stelmahere, a prezentat ofertele  pentru realizarea stagiilor de practică pe diferite domenii în Finlanda. Universitatea Agrară de Stat din Moldova are încheiat acord de colaborare cu Companiei STAFFGATE, în baza căruia vor fi oferite posibilități de realizare a stagiilor de practică.

La ședință au participat studenți de la Ciclul I și II de studii, interesați în aplicare pentru obținerea unui loc de stagiare în cadrul companiei STAFFGATE.

Ședința sa axat pe  descrierea ofertelor  și importanței  efectuării stagiului de  practică   care le permite studenților să dezvolte cunoștințe teoretice și să  obțină abilități practice complexe. Studenții au fost informați despre  posibilitatea  să  realizeze  stagii de practică în următoarele sfere: silvicultură, amenajări peisagistice și activități conexe (înverzirea teritoriilor  legate de amenajarea zonelor deschise; activități de construcție; producție de ( elemente din beton, fier și lemn), pepiniere. Acumularea experienței  practice face parte din educația studenților şi este importantă pentru viitoarea calificare a lor. Pregătirea practică declarată este de asemenea semnificativă în dezvoltarea schimburilor culturale şi a relaţiilor dintre Finlanda şi Moldova.

Pentru detalii  și modul de aplicare studenții se pot adresa la Departamentul Relații internaționale sau direct la compania STAFFGATE.

Pentru detalii accesați

rinasimtex
edrone
rural
eu_flag_tempus
Centre de reusite universitaire
logo_AUF_RVB
agrilida
logoev
sufor
Euraxess
Case-In
TecTNet_logou
teachme
fktbum
elevate-logo
AG-Lab
ReSTART
logo_smart
erasmus+
Centrul_Euros
Casee
Ceepus
Logo MHELM
Compass
uniclad
euagro
RO-MD
cedr
Crosscomp
Connect
proAnim
COVIMO