Universitatea Agrară de Stat din Moldova

1933 - 2022

«Da nobis recta sapere»

Rezultatele audierilor publice ale rapoartelor științifice pentru anul 2021 ale proiectelor din cadrul Programului de Stat

06.12.2021

În ziua de 03 decembrie 2021 au avut loc audierile publice ale rapoartelor științifice pentru anul 2021 ale proiectelor din cadrul Programului de Stat. Audierile publice au fost organizate în cadrul ședinței comune a Senatului universitar al UASM și Secțiilor de Științe ale AȘM cu participarea reprezentanților ANCD și MAIA.

Au fost prezentate rezultatele proiectelor, tematica cărora se încadrează în tematica Secției de Științe ale Vieții și Secției de Științe Sociale, Economice, Umanistice și Arte.

Vicepreședinții AȘM, acad. Boris GĂINĂ m.c. Victor MORARU, care sunt și conducători ai secțiilor de științe, au menționat importanța proiectelor aplicative pentru societate. Acest fapt a fost confirmat de experții care au evaluat rapoartele prezentate în prealabil.

În rezultatul audierilor, toate cele 6 proiecte coordonate de Universitatea Agrară de Stat din Moldova au fost acceptate pentru continuarea cercetărilor științifice în anul 2022.

rinasimtex
edrone
rural
eu_flag_tempus
Centre de reusite universitaire
logo_AUF_RVB
agrilida
logoev
sufor
Euraxess
Case-In
TecTNet_logou
teachme
fktbum
elevate-logo
AG-Lab
ReSTART
logo_smart
erasmus+
Centrul_Euros
Casee
Ceepus
Logo MHELM
Compass
uniclad
euagro
RO-MD
cedr
Crosscomp
Connect
proAnim
COVIMO
SKiM